Teatre
TRICICLE presenta CARLES SANS en ¡POR FIN SOLO!
Compayia:
Premis:
Descripció:

Ara que Tricicle es pren un descans indefinit, Carles Sans, després de 40 anys en silenci, aprofita Per fi sol! per parlar d'ocurrents i divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant aquest període. Confessions tan sorprenents com que abans de convéncer els seus socis de formar una companyia es va interessar en les seues xicotes (les xicotes d'ells), o com va aconseguir superar l'última colonoscòpia mentre la doctora li parlava de Tricicle. Ens explica també la primera vegada que els seus pares el van veure actuar amb en Joan i en Paco en un café teatre de Barcelona, o quan els van llepar l'orella quan van estar actuant al Japó, i del memorable ridícul que va fer en un Jumbo quan tenia pànic a volar.

Al comprar la teua entrada, comprova que l'espectacle, data, hora, situació i preu siguen els correctes, ja que no s'admetran canvis ni devolucions, excepte en cas de cancel·lació de l'espectacle, cas què l'organització es compromet a la devolució de l'import.

Per raons alienes al Teatre, les entrades enviades a comptes de correu de Yahoo poden no rebre's; es recomana usar una altra adreça electrònica.