Teatre
KAMIKAZE PRODUCCIONES presenta Barbados en 2022
Compayia:
Duració: 70 min
Premis:
Descripció:

Dos actors narren la història d'una parella. A vegades, es posen d'acord: ho fan amb humor, amb estranyesa, amb goig. Juguen. Altres vegades, es contradiuen, inventen, enfosqueixen, menteixen. A vegades, són la parella; unes altres, no. Ells són, al seu torn, una altra parella. Amb la seua part de combat, amb la seua part d'aventura, amb la seua part d'amor.
Barbados en 2022 parteix d'una obra anterior, Barbados, etcétera, i és una ampliació i una relectura d'aquella obra: els mateixos actors, Emilio Tomé i Fernanda Orazi, diferents texts, diferent posada en escena i escenografia; la idea és reescriure l'obra cada cinc anys, de manera que estiga permanentment viva.

Al comprar la teua entrada, comprova que l'espectacle, data, hora, situació i preu siguen els correctes, ja que no s'admetran canvis ni devolucions, excepte en cas de cancel·lació de l'espectacle, cas què l'organització es compromet a la devolució de l'import.

Per raons alienes al Teatre, les entrades enviades a comptes de correu de Yahoo poden no rebre's; es recomana usar una altra adreça electrònica.